O nama

ART STUDIO URSUS je obrt osnovan 1994. godine pod nazivom TAPETARIJA URSIĆ sa sjedištem u Pazinu, središtu Istarske županije. Kako radimo sa puno ljudi različitih nacionalnosti, naša želja je bila imati univerzalno ime, tako smo početkom 2014. godine povodom 20. obljetnice uspješnog poslovanja promijenili ime u Art Studio Ursus.

Specijalizirani smo za tapeciranje svih vrsta namještaja na plovilima – posebno interijera u nautici. Iako smo prisutni u mnogim marinama u Istri, naš ponos je sudjelovanje u izgradnji luksuzne 50-metarske motorne jahte Avangard II, porinute 2008. godine u brodogradilištu Avangard Shipyards u Puli, kao svojevremeno najveća luksuzna jahta ikad izgrađena u nekom hrvatskom brodogradilištu. Sa spomenutim brodogradilištem uspješno surađujemo u izgradnji i obnavljanju jahti još od 2001. godine (bivši Heliyachts Shipyards) i veselimo se budućim projektima u kojima ćemo pokazati našu kreativnost i kvalitetna rješenja u dekoriranju interijera i eksterijera.

Dobar geografski položaj nam omogućuje da s lakoćom servisiramo cijelo područje Istre. Tako nudimo kompletnu uslugu uz montažu na terenu, te vlastitu dostavu bilo gdje u Istri, a spremni smo pronaći rješenje i za udaljenije destinacije.

Obavljamo također popravke ili izradu originalnog tapecirunga za već postojeće sadržaje. Prema vašim željama u mogućnosti smo doraditi i na novo izraditi dijelove namještaja ili izraditi posve nova rješenja.

U našoj ponudi naći ćete velik izbor kvalitetnih materijala za nautiku i domaćinstvo, tkanina raznih sastava, boja i dezena, te prirodnih i umjetnih koža. Raspolažemo također kvalitetnim spužvama raznih tvrdoća, te posebnim vodonepropusnim spužvama za nautiku.

Obratite nam se s povjerenjem i posjetite nas osobno u našem sjedištu. Mi Vam garantiramo brzu i nadasve kvalitetnu uslugu majstorskog ručnog rada, stručan savjet, te kreativne inovacije. Uz Vaše ideje i naše bogato iskustvo osmislit ćemo najbolja rješenja za Vas.